miércoles, 24 de febrero de 2016

Blusa màniga francesa.

Tinc una blusa d’Easy Wear. Potser moltes la coneixeu per ser la marca propia d’uns magatzems molt coneguts. El cas es que es taaaan còmode. Tan aprofitable a la primavera, com l’estiu (els estius a la Costa Brava…son diferents,  ja sabeu!), inicis de tardor. El cas es que quan vaig veure aquest retall al mercat fa uns quants diumenges, ràpidament el meu cap va asignar-li el projecte de clonar la meva estimada camisa blanca easy wear.

Tengo una blusa de Easy Wear. Quizás muchas la conocéis por ser la marca propia de unos almacenes muy conocidos. El caso es que es taaaan cómoda. Tan aprovechable en primavera, como el verano (los veranos en la Costa Brava ... son diferentes, ya sabéis!), Inicios de otoño. El caso es que cuando vi este retal en el mercado hace algunos domingos, rápidamente mi cabeza asignó el proyecto de clonar mi querida camisa blanca easy wear.
Això si, com m’ha costat de cosir! La tela relliscava per tots cantons!. Treure el patrò tampoc va ser res de l’altre món ja que es totalment recte. Sense pinces. Sense canesú. Res. Màniga francesa i prou.                         
 Eso si, como me ha costado de coser! La tela resbalaba por todos lados !. Sacar el patrón tampoco fue nada del otro mundo ya que es totalmente recto. Sin pinzas. Sin canesú. Res. Manga francesa y basta.

Fins aviat.
Hasta pronto


2 comentarios:

  1. T'ha quedat molt fineta amb aquesta tela! Perfecte clonació!! :-D

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies! però em va costar molt de cosir, com relliscava! jajaja i quines ganes d'estreno q tinc (pq voldrà dir que tornem a estar amb el bon temps :P)

      Eliminar